1976 Senesinden beri, elektrik-mekanik ağırlıklı olarak faaliyetini sürdüren firmamız, 20 seneyi aşkın süredir iştigal konusunu, atık su arıtma ve geri kazandırılması konularında yoğunlaştırmış bulunmaktadır.

Bu amaçla; konusunda ihtisas sahibi olmuş, birçok yerli ve yabancı firmalarla lisansör, mümessillik ve işbirliği bazında çalışmalarımız sürdürmekteyiz.

Özellikle çevre teknolojileri konusunda proses seçimi, müşavirlik, ekipman seçimi ve temini ile birlikte, atık su arıtma ve geri kazandırılması konularında komple anahtar teslimi taahhüt işleride yapmaktayız.

 

Taahhüdümüzdeki işlerde; prensip olarak, kalite ve verimlilik etkenleri öncelikli olup, tesislerin işletmeye alınmasına müteakip, servis hizmetlerimizi de vizyonumuz gereği aynı önemle sürdürmekteyiz.

Küresel ısınma ve nüfus artışına bağlı olarak; Çevresel problemlerin artması ve buna karşı alınan tedbirlerin yetersiz kalması, vizyonumuz gereği bizim çevre teknolojileri konusundaki hassasiyetimizi ve bu yöndeki çalışmalarımızı teşvik etmektedir.

Bu realiteler doğrultusunda, tüm teknolojik gelişmeleri, Amerika ve Avrupa`da kendi konularında uzmanlaşmış, iddialı birçok firma ile beraber yürütmekteyiz.

Yılların getirdiği deneyimlerimize ek olarak ; Kalite , verimlilik ve fiyat konusundaki hassasiyetimizi ifade edebilmek için iş birliği yaptığımız firmaları, kısaca tanıtmak istiyoruz.

OILSKIMMERS,INC. / USA firması, 40 yıllık deneyimi ile Yağ , Gres, Mazot ve Atık Su içindeki yüzebilen kirlilik parametrelerini bertaraf etmek veya toplamak için dizayn edilmiş kollektör tüp` lü ekipman üreten dünyanın patentli ilk ve tek üreticisidir. Günlük 5 – 6 ton civarında , 25- 30 metre derinliklerdeki yağları toplayabilme kapasitesi ve Türkiye deki 200 e yakın referansı ile her türlü ortamda çalışabilen hemen hemen hiç bakım gerektirmeyen çok özel cihazlardır.

Aeration Industries International,Inc./USA firması, evsel ve endüstriyel atıksu arıtma tesislerinde ihtiyaç duyulacak oksijenin en verimli şekilde sağlayan ekipmanları üretmektedir. Özellikle Tri-oval sistem ve Aire O2 Aspiratör tipi aeratörleri 1974 senesinden beri on binlerce referansıyla arıtma tesislerinde başarı ile kullanılmaktadır. Malzeme kalitesi ve performans üstünlüğünün yanı sıra 60 kW a kadar güç seçenekleriyle dünyadaki liderliğini korumaktadır.

Hydrotech / Sweden firması filtrasyon konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan alanında lider firmalardan biridir. Hydrotech ürünleri, özellikle Disk Filtre, Drum Filtre ve Bant Filtre yaygın bir şekilde evsel ve endüstriyel atıksu arıtma tesislerinde kullanılmaktadır. Filtrelerin kompakt tasarımlarının yanı sıra modüler filtre panelleri kapasite seçimlerinde büyük avantajlar sağlamaktadır. Filtre gövde yapısı 304 veya 316 L malzemesinden standart olarak üretilebilmekte ve kalite açısından da büyük avantajlar sağlamaktadır.

Panta-Rei SRL/İtaly firması çevre teknolojileri konusunda geniş bir bilgi birikimine sahip olup, geniş ürün yelpazesiyle Avrupa menşei ekipman teminlerinde teknik destek veren bir partner firmamızdır. Özellikle kalite ve verimlilikten ödün vermeyen avrupanın sayılı firmalarından COSME, SAVI, GRUNDFOS, ITT, HACH LANGE, ProMİNENT gibi büyük firmalarla olan iş birliği sayesinde her türlü teknik desteğimizi sağlayabilmektedir.

İnşaat Grubu

Dernah Proje

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah

Dernah